ما جوانان ایرانی یک همراه همیشگی داشتیم و داریم. این دوست ما همراه همه مردم جهان است اما با جوانان ایرانی طور دیگری رفاقت دارد. عجین است. این همراه همیشگی ما همان اضطراب آزمون است. ما از کودکی با استرس و اضطراب آزمون های مختلف بزرگ می شویم. همیشه خواندیم که امتحان جزیی از آموزش است. اما اگر هر جای دنیا امتحان هدف آموزشی داشته باشد اینجا از این خبرها نیست و نتیجه امتحان به قدری در زندگی تاثیر گذار است که استرس همراه امتحان بخش مهمی از عمر ما را به خود اختصاص می دهد. از کودکی با آن درگیر هستیم. امتحان نهایی پنجم دبستان، آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان و غول کنکور. پس از آن نیز در رشته های مختلف آزمون ما را رها نکرده. در هیچ رشته ای. اما در بین رشته های دانشگاهی، دانشجویان پزشکی را می توان به راحتی با حجم مطالب امتحان از سایر رشته ها تمیز داد. از سال اول آزمون های سنگین چندصد صفحه ای همراه ما هستند تا سال های بالاتر و بالاخره آزمون دستیاری و آزمون های بعد. در واقع آموزش پزشکی ما آزمون محور است و این ویژگی باعث مخدوش شدن آموزش می شود به ویژه هنگامی که نتیجه آزمون دستیاری، دانشنامه تخصصی و ... ) مستقیما در زندگی افراد تاثیر می گذارد. هرچه تعداد داوطلبین بیشتر باشد برای غربال آنها باید آزمون سخت تری طراحی شود. با توجه به محدود بودن منابع آموزشی به تدریج طراحان مجبورند به جای پرداختن به مطالب اصلی، به جزییات بپردازند. دانشجویان به جای یادگیری مطالب اصلی و کسب تجربه بالینی در بخش برای حفظ جزییات به کتابخانه ها هجوم می برند. به جای مطالعه آخرین مقالات که به راحتی امروزه در دسترس هستند، به کتب تست و آموزش نکات ریز رو می آورند و تحقیقات و مقاله نویسی تبدیل به شوخی می شود
این یکی از مهم ترین چالش های جامعه پزشکی است که مسیولین دیر یا زود باید با آن مواجه و برنامه ریزی دقیق برای حل آن کنند. بدون شک مهمترین گام در این مسیر، کم رنگ کردن ضرورت قبولی در این آزمون ها با تقویت سطوح پایه پزشکی - به ویژه پزشکی عمومی است. در مراحل بعد شیوه های ارزیابی باید به روز شود و از حالت یک مرحله ای و تیوری محض خارج شود.
اما تا آن روز موعود ما باید همچنان خود را برای آزمون های سخت آماده کنیم. مجموعه راه آزمون شامل تعدادی پرسش مطرح شده از مرجع اصلی جراحی، شوارتز 2015 است و هدف در درجه اول آموزش مهمترین مطالب کتاب و در درجه بعد آموزش نحوه مطالعه برای آزمونی مثل دانشنامه تخصصی جراحی است. به طور یقین این مجموعه حاوی تمام نکات کتاب شوارتز نیست و خواندن متن اصلی کتاب حتما توصیه می شود.
شما می توانید کتاب راهنمایی جراحی شوارتز 2015 (جلد1) را با قیمت ۸,۷۵۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب راهنمایی جراحی شوارتز 2015 (جلد1) را با قیمت ۶,۲۵۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب راهنمایی جراحی شوارتز 2015 (جلد1) را با قیمت ۱۲,۵۰۰ تومان از طریق بوکت خرید کنید
نسخه چاپی موجود نمی باشد
نوید مسجدی , رضا شجاعی
ما جوانان ایرانی یک همراه همیشگی داشتیم و داریم. این دوست ما همراه همه مردم جهان است اما با جوانان ایرانی طور دیگری رفاقت دارد. عجین است. این همراه همیشگی ما همان اضطراب آزمون است. ما از کودکی با استرس و اضطراب آزمون های مختلف بزرگ می شویم. همیشه خواندیم که امتحان جزیی از آموزش است. اما اگر هر جای دنیا امتحان هدف آموزشی داشته باشد اینجا از این خبرها نیست و نتیجه امتحان به قدری در زندگی تاثیر گذار است که استرس همراه امتحان بخش مهمی از عمر ما را به خود اختصاص می دهد. از کودکی با آن درگیر هستیم. امتحان نهایی پنجم دبستان، آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان و غول کنکور. پس از آن نیز در رشته های مختلف آزمون ما را رها نکرده. در هیچ رشته ای. اما در بین رشته های دانشگاهی، دانشجویان پزشکی را می توان به راحتی با حجم مطالب امتحان از سایر رشته ها تمیز داد. از سال اول آزمون های سنگین چندصد صفحه ای همراه ما هستند تا سال های بالاتر و بالاخره آزمون دستیاری و آزمون های بعد. در واقع آموزش پزشکی ما آزمون محور است و این ویژگی باعث مخدوش شدن آموزش می شود به ویژه هنگامی که نتیجه آزمون دستیاری، دانشنامه تخصصی و ... ) مستقیما در زندگی افراد تاثیر می گذارد. هرچه تعداد داوطلبین بیشتر باشد برای غربال آنها باید آزمون سخت تری طراحی شود. با توجه به محدود بودن منابع آموزشی به تدریج طراحان مجبورند به جای پرداختن به مطالب اصلی، به جزییات بپردازند. دانشجویان به جای یادگیری مطالب اصلی و کسب تجربه بالینی در بخش برای حفظ جزییات به کتابخانه ها هجوم می برند. به جای مطالعه آخرین مقالات که به راحتی امروزه در دسترس هستند، به کتب تست و آموزش نکات ریز رو می آورند و تحقیقات و مقاله نویسی تبدیل به شوخی می شود این یکی از مهم ترین چالش های جامعه پزشکی است که مسیولین دیر یا زود باید با آن مواجه و برنامه ریزی دقیق برای حل آن کنند. بدون شک مهمترین گام در این مسیر، کم رنگ کردن ضرورت قبولی در این آزمون ها با تقویت سطوح پایه پزشکی - به ویژه پزشکی عمومی است. در مراحل بعد شیوه های ارزیابی باید به روز شود و از حالت یک مرحله ای و تیوری محض خارج شود. اما تا آن روز موعود ما باید همچنان خود را برای آزمون های سخت آماده کنیم. مجموعه راه آزمون شامل تعدادی پرسش مطرح شده از مرجع اصلی جراحی، شوارتز 2015 است و هدف در درجه اول آموزش مهمترین مطالب کتاب و در درجه بعد آموزش نحوه مطالعه برای آزمونی مثل دانشنامه تخصصی جراحی است. به طور یقین این مجموعه حاوی تمام نکات کتاب شوارتز نیست و خواندن متن اصلی کتاب حتما توصیه می شود.
۱۳۹۵
تیمورزاده
قابل مطالعه فقط در پلتفرمهای بوکت
9786002384157-2