امروزه علم منطق همچون درختی است تناور که ریشههای عمیقی در خاک و شاخههای گستردهای در آسمان دارد.
تنه این درخت همان است که به آن منطق کلاسیک (منطق گزارهها و منطق محمولات) میگویند.
شاخههای گسترده آن منطقهای فراکلاسیک یا توسعه یافته (منطق موجهات، منطق زمان، منطق معرفت، منطق تکلیف و ......) و ریشههای عمیق آن منطقهای فروکلاسیک و مقیّد (منطق شهودی، منطقهای میانی و .....) نامیده میشوند.
کثرت منطقی آن زمان پدید میآید و ظاهر و بارز میشود که با نظامهایی از منطق رو به رو باشیم که نتوان از توسعه و بسط آنها به منطق کلاسیک دست پیدا کرد و یا خود از بسط منطق کلاسیک حاصل نشده باشند؛ یعنی نسبت آنها با منطق کلاسیک به لحاظ گستردگی قضایا بهاصطلاح عام و خاص من وجه یا تباین جزیی باشد. منطق ربط، منطق آزاد و عمده منطقهای فازی از این نوع هستند. اینگونه نظامها را میتوان منطقهای ناکلاسیک ذکر کرد.
آنچه غالباً امروزه به منطقهای غیرکلاسیک مشهور شده است، مجموعه منطقهای فراکلاسیک، فروکلاسیک و ناکلاسیک است که برخی از آنها موضوع بحث کتاب حاضرند.
در چاپ دوّم کتاب برخی از نواقص و اشکالات حروفچینی کتاب برطرف شده و نگارنده همچنان چشم به راه نقدهای استادان و دانشجویانی است که کتاب را از منظر چشم تیزبین و نقّاد خود ملاحظه میکنند.
شما می توانید کتاب مبانی منطق فلسفی را با قیمت ۴۲,۰۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب مبانی منطق فلسفی را با قیمت ۳۵,۰۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب مبانی منطق فلسفی را با قیمت ۴۰,۰۰۰ تومان از طریق بوکت خرید کنید
شما می توانید کتاب مبانی منطق فلسفی را با قیمت ۱۴۰,۰۰۰ تومان به صورت چاپی از طریق بوکت خرید نمایید
دکتر لطف الله نبوی
امروزه علم منطق همچون درختی است تناور که ریشههای عمیقی در خاک و شاخههای گستردهای در آسمان دارد.تنه این درخت همان است که به آن منطق کلاسیک (منطق گزارهها و منطق محمولات) میگویند.شاخههای گسترده آن منطقهای فراکلاسیک یا توسعه یافته (منطق موجهات، منطق زمان، منطق معرفت، منطق تکلیف و ......) و ریشههای عمیق آن منطقهای فروکلاسیک و مقیّد (منطق شهودی، منطقهای میانی و .....) نامیده میشوند.کثرت منطقی آن زمان پدید میآید و ظاهر و بارز میشود که با نظامهایی از منطق رو به رو باشیم که نتوان از توسعه و بسط آنها به منطق کلاسیک دست پیدا کرد و یا خود از بسط منطق کلاسیک حاصل نشده باشند؛ یعنی نسبت آنها با منطق کلاسیک به لحاظ گستردگی قضایا بهاصطلاح عام و خاص من وجه یا تباین جزیی باشد. منطق ربط، منطق آزاد و عمده منطقهای فازی از این نوع هستند. اینگونه نظامها را میتوان منطقهای ناکلاسیک ذکر کرد.آنچه غالباً امروزه به منطقهای غیرکلاسیک مشهور شده است، مجموعه منطقهای فراکلاسیک، فروکلاسیک و ناکلاسیک است که برخی از آنها موضوع بحث کتاب حاضرند.در چاپ دوّم کتاب برخی از نواقص و اشکالات حروفچینی کتاب برطرف شده و نگارنده همچنان چشم به راه نقدهای استادان و دانشجویانی است که کتاب را از منظر چشم تیزبین و نقّاد خود ملاحظه میکنند.
۱۳۹۶
دانشگاه تربیت مدرس
قابل مطالعه فقط در پلتفرمهای بوکت
978-600-5394-22-1