.اثر حاضر با هدف آشنایی محققان و دانشجویان به مفاهیم ملکولی و بیوشیمیایی مرتبط با فرایند تومورزایی و بروز سرطان تدوین شده است. با توجه به زمینههای آموزشی و تحقیقاتی، و با توجه به جنبههای بالینی و علوم پایه علوم سرطان، این کتاب در ده فصل ارایه شده است که محتوی هر کدام از این قرار است:
در فصل اول مفاهیم کلی سرطان و نشانههای سلولهای سرطانی توضیح داده شده است. فصل دوم به معرفی عوامل خطر در مرحله آغازین و پیشرفت سرطان میپردازد. در این فصل همچنین مکانیزم ایجاد جهش و نحوه تداخل این عوامل با ژنها شرح داده شده است. فصل سوم به معرفی ژنهای درگیر در بروز سرطان با تاکید بر محصولات پروتیینی آنها و مشارکت آنها در فرایندهای سلولی میپردازد.
بهدلیل اهمیت نقش ژنها و تغییرات پایین دستی آنها در تبدیل سلولهای سالم به سلولهای بدخیم فصل چهارم به ژنهای حساس به سرطان یعنی انکوژنها و ژنهای سرکوبگر اختصاص یافته است. فصل پنجم به نقش فرایند چرخه (سیکل ) سلولی در فرایند سرطانزایی اختصاص یافته است. فصل ششم این اثر به مسیرهای و شبکههای پیامرسانی سلولی اختصاص یافته است.
فصل هفتم نحوه گسترش سرطان به سایر بافتها و رابطه بین فرایند آنژیوژنز و متاستاز با انتشار سلولهای بدخیم در بدن را توضیح میدهد. فصل هشتم به نقش مرگ سلولی و آپوپتوز (مرگ برنامهریزی شده سلولی) میپردازد.
در فصل نهم اهمیت و شرایط تهیه نمونههای بیولوژیکی و شاخصهای سرطان و کاربرد آنها در تشخیص ارایه شده است. در فصل دهم مدلهای رایج در تحقیقات سرطان و اهمیت بهکارگیری نمونههای بیولوژیکی را معرفی میگردد..
شما می توانید کتاب بیوشیمی سرطان را با قیمت ۳۳,۰۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب بیوشیمی سرطان را با قیمت ۲۷,۵۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب بیوشیمی سرطان را با قیمت ۳۶,۸۵۰ تومان از طریق بوکت خرید کنید
نسخه چاپی موجود نمی باشد
دکتر عبدالامیر علامه
.اثر حاضر با هدف آشنایی محققان و دانشجویان به مفاهیم ملکولی و بیوشیمیایی مرتبط با فرایند تومورزایی و بروز سرطان تدوین شده است. با توجه به زمینههای آموزشی و تحقیقاتی، و با توجه به جنبههای بالینی و علوم پایه علوم سرطان، این کتاب در ده فصل ارایه شده است که محتوی هر کدام از این قرار است:در فصل اول مفاهیم کلی سرطان و نشانههای سلولهای سرطانی توضیح داده شده است. فصل دوم به معرفی عوامل خطر در مرحله آغازین و پیشرفت سرطان میپردازد. در این فصل همچنین مکانیزم ایجاد جهش و نحوه تداخل این عوامل با ژنها شرح داده شده است. فصل سوم به معرفی ژنهای درگیر در بروز سرطان با تاکید بر محصولات پروتیینی آنها و مشارکت آنها در فرایندهای سلولی میپردازد. بهدلیل اهمیت نقش ژنها و تغییرات پایین دستی آنها در تبدیل سلولهای سالم به سلولهای بدخیم فصل چهارم به ژنهای حساس به سرطان یعنی انکوژنها و ژنهای سرکوبگر اختصاص یافته است. فصل پنجم به نقش فرایند چرخه (سیکل ) سلولی در فرایند سرطانزایی اختصاص یافته است. فصل ششم این اثر به مسیرهای و شبکههای پیامرسانی سلولی اختصاص یافته است.فصل هفتم نحوه گسترش سرطان به سایر بافتها و رابطه بین فرایند آنژیوژنز و متاستاز با انتشار سلولهای بدخیم در بدن را توضیح میدهد. فصل هشتم به نقش مرگ سلولی و آپوپتوز (مرگ برنامهریزی شده سلولی) میپردازد. در فصل نهم اهمیت و شرایط تهیه نمونههای بیولوژیکی و شاخصهای سرطان و کاربرد آنها در تشخیص ارایه شده است. در فصل دهم مدلهای رایج در تحقیقات سرطان و اهمیت بهکارگیری نمونههای بیولوژیکی را معرفی میگردد..
۱۳۹۹
دانشگاه تربیت مدرس
قابل مطالعه فقط در پلتفرمهای بوکت
978-622-7034-14-1