کشور یا محل ساخت یا تهیه و فرآوری اهمیت دارد، به کار گرفته می شود.
به عبارت دیگر برای این که با اطمینان نسبت به کشور سازنده یا تهیه کننده بخواهیم اظهارنظر نماییم، ضوابط و معیارهایی لازم است که در قالب قواعد مبدای ارایه می شود.
اطمینان از کشور محل ساخت کالا که قواعد و ضوابطی را ایجاب می کند به لحاظ مختلف از جمله موارد زیر است:
1) وجود ممنوعیت یا محدودیت هایی که در تجارت نسبت به یک یا چند گروه از کشورها یا بین کشورها به وجود می آید.
2) در رابطه با ترجیحات تعرفه ای که در پی موافقت نامه های دو یا چند جانبه بین دو یا چند کشور منعقد می شود.
3) اطمینان از خصوصیات فنی کالای مورد سفارش که به اعتبار علامت بازرگانی خاص و کشوری که کالا در آنجا تولید یا تهیه شده، موردنظر خریدار است.
4) در رابطه با ارزش صادراتی کالای معین که به اعتبار مبدای معینی مورد توجه خریدار است.
5) در رابطه با ارزش گذاری کالا در گمرک کشور محل ورود که با توجه به معیارهای ارزش گذاری با کالای مثل یا مشابه همان کشور مبدای باید مقایسه شود.
6) برای مقاصد گمرکی، آمار تجارت خارجی و سایر ملاحظات مرتبط با تجارت خارجی.
این جزوه ضمن آشنایی خواننده با تعاریف و فرم های گواهی مبدای و معرفی قواعد مبدای در بعضی موافقت نامه های چندجانبه تاثیر آن را در اجرای مقررات گمرکی نشان می دهد.
شما می توانید کتاب قواعد مبدای Rules of Origin کاربرد در واردات و صادرات را با قیمت ۳,۵۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب قواعد مبدای Rules of Origin کاربرد در واردات و صادرات را با قیمت ۲,۵۰۰ تومان از طریق بوکت کرایه کنید
شما می توانید کتاب قواعد مبدای Rules of Origin کاربرد در واردات و صادرات را با قیمت ۵,۰۰۰ تومان از طریق بوکت خرید کنید
نسخه چاپی موجود نمی باشد
رضا بنایی
کشور یا محل ساخت یا تهیه و فرآوری اهمیت دارد، به کار گرفته می شود. به عبارت دیگر برای این که با اطمینان نسبت به کشور سازنده یا تهیه کننده بخواهیم اظهارنظر نماییم، ضوابط و معیارهایی لازم است که در قالب قواعد مبدای ارایه می شود. اطمینان از کشور محل ساخت کالا که قواعد و ضوابطی را ایجاب می کند به لحاظ مختلف از جمله موارد زیر است: 1) وجود ممنوعیت یا محدودیت هایی که در تجارت نسبت به یک یا چند گروه از کشورها یا بین کشورها به وجود می آید. 2) در رابطه با ترجیحات تعرفه ای که در پی موافقت نامه های دو یا چند جانبه بین دو یا چند کشور منعقد می شود. 3) اطمینان از خصوصیات فنی کالای مورد سفارش که به اعتبار علامت بازرگانی خاص و کشوری که کالا در آنجا تولید یا تهیه شده، موردنظر خریدار است. 4) در رابطه با ارزش صادراتی کالای معین که به اعتبار مبدای معینی مورد توجه خریدار است. 5) در رابطه با ارزش گذاری کالا در گمرک کشور محل ورود که با توجه به معیارهای ارزش گذاری با کالای مثل یا مشابه همان کشور مبدای باید مقایسه شود. 6) برای مقاصد گمرکی، آمار تجارت خارجی و سایر ملاحظات مرتبط با تجارت خارجی. این جزوه ضمن آشنایی خواننده با تعاریف و فرم های گواهی مبدای و معرفی قواعد مبدای در بعضی موافقت نامه های چندجانبه تاثیر آن را در اجرای مقررات گمرکی نشان می دهد.
۱۳۹۱
شرکت چاپ و نشر بازرگانی
قابل مطالعه فقط در پلتفرمهای بوکت
9789644683046